...

Ürgüp Sebahat ve Erol TOKSÖZ Turizm Meslek Yüksekokulu

25-26 Aralık 2023 Tarihleri Arasında Kayseri’de Gerçekleşecek Olan Orta Anadolu Kariyer Fuarı’na (ORAKAF'23) Kayıtlar Başladı
17/11/2023

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda, “Yetenek Her Yerde” temasıyla 2019 yılında başlatılan bölgesel kariyer fuarları kapsamında Orta Anadolu Bölgesi’nin en büyük kariyer fuarı olan ORAKAF’23 Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin de aralarında bulunduğu 20 üniversitenin paydaşlığında 25-26 Aralık 2023 tarihlerinde Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir. 

Üniversitelerin farklı bölümlerinden öğrenci ve mezunların bir araya gelerek çok sayıda sektörden işverenin katılacağı fuar kapsamında, öğrenciler ile kurum ve işverenler karşılıklı olarak beklentilerini paylaşacak; öğrenciler, çeşitli sektördeki şirket ve kurumlardan staj/istihdam olanakları ile ilgili bilgi alabilecek;  şirketler ile üniversiteler, öğrencilerden beklenen yeterliliklerin neler olduğu hususunda görüş alışverişi gerçekleştirecektir.  Fuar boyunca öğrenciler; iş başvurusu, staj olanakları, istihdam süreçleri ile işveren beklentileri kapsamında çok sayıda faaliyete katılarak, mülakatlar ve simülasyona dayalı çalışmalarla kariyer bilinçlerini geliştirme imkanı bulacaklardır.

Öğrenci ve mezunlarımızın katılım sağlayabilmeleri için, Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin geliştirdiği Yetenek Kapısı platformuna [(YetenekKapısı (yetenekkapisi.org)] üye olmaları, kariyer fuarları bölümünden ORAKAF’23 etkinliğine kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Öğrencilerimizin ilgili tarihlerde Kayseri’de gerçekleşecek ORAKAF’23 kariyer fuarına ulaşımı kontenjan dahilinde üniversitemiz imkanları ile sağlanacaktır.

25-26 Aralık 2023 Tarihleri Arasında Kayseri’de Gerçekleşecek Olan Orta Anadolu Kariyer Fuarı’na (ORAKAF'23) Kayıtlar Başladı