...

Ürgüp Sebahat ve Erol TOKSÖZ Turizm Meslek Yüksekokulu

6-7 Mart 2023 Tarihleri Arasında Kayseri’de Gerçekleşecek Olan Orta Anadolu Kariyer Fuarı’na (Orakaf23) Kayıtlar Başlamıştır
25/01/2023

Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi (CBİKO) koordinasyonunda, “Yetenek Her Yerde” temasıyla 2019 yılında başlatılan bölgesel kariyer fuarları kapsamında Orta Anadolu Bölgesi’nin en büyük kariyer fuarı olan ORAKAF’23 Erciyes Üniversitesi ev sahipliğinde ve Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi’nin de aralarında bulunduğu 12 üniversitenin paydaşlığında 6-7 Mart 2023 tarihlerinde Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Üniversitelerin farklı bölümlerinden öğrenci ve mezunların bir araya geleceği ve çok sayıda farklı sektörden firmaların katılacağı bu fuarda, öğrencilerimiz alanında uzman kişilerle tanışma, firmaların insan kaynakları temsilcileriyle görüşerek işe alım süreçleri hakkında bilgi edinme, staj imkanı, mülakat simülasyonu, atölye, örnek olay çalışmaları, mesleki ve kişisel gelişim söyleşilerine katılma gibi imkanlardan faydalanacaktır.

Öğrencilerimizin ve mezunlarımızın katılım sağlayabilmeleri için Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi'nin geliştirdiği Yetenek Kapısına [(YetenekKapısı (yetenekkapisi.org)] üye olmaları, kariyer fuarları bölümünden ORAKAF’23 etkinliğine kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Öğrencilerimizin ilgili tarihlerde Kayseri’de gerçekleşecek ORAKAF23 kariyer fuarına ulaşımı kontenjan dahilinde üniversitemiz imkanları ile sağlanacaktır.


6-7 Mart 2023 Tarihleri Arasında Kayseri’de Gerçekleşecek Olan Orta Anadolu Kariyer Fuarı’na (Orakaf23) Kayıtlar Başlamıştır