Gastronomi alanında ülkemizin en önde gelen isimlerinden, Ajwa Cappadocia ve Ajwa İstanbul Otellerinin Yiyecek İçecek Direktörü ve aynı zamanda "Yaşayan Mutfak" akımının kurucusu Chef Hüseyin Bölük üniversitemizde öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştirdi.
Herşey dahil konseptine ve bilinçsiz tüketime bir tepki olarak başlattığı, recreative bir gastronomik akım olarak tanımladığı "Yaşayan Mutfak" akımını kuran ve marka patentini alan, aynı isimle Türkçe ve İngilizce siteler kuran şef Bölük youtube başta olmak üzere tüm sosyal medya kanallarında kendi kurduğu ve misafirleri mutfağın bir parçası yapmayı amaçlayan "Yaşayan Mutfak" akımını dünyaya tanıtmaya çalışmaktadır. Bu kapsamda yaptığı uygulamalar ve bu uygulamaların önemi hakkında öğrencilerimizi aydınlatan Chef Hüseyin Bölük'e sonsuz teşekkürler.
- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nden "Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz" Konulu Bilgilendirme Konferansı
- Profesyonel Bıçak Eğitimi
- ÜSET MYO'da Fidanlar Toprakla Buluştu
- NEVÜ ÜSETTMYO Öğrencileri “KADES” Uygulaması Hakkında Bilgilendirildi
- Yangın Güvenliği ve Koruma Teknikleri Eğitimi
- Aşçılık programı Öğrencilerimizin Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi
- AŞÇILIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZDEN DEPREMZEDELERE DESTEK
- NEVÜ ÜSETTMYO Öğrencileri “KADES” Uygulaması Hakkında Bilgilendirildi
- Aşçılık Programı Öğrencileri Teknik Gezisi
- Hattuşa Kenti Gezisi
- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nden "El Ele Güvenli Gelecek" Konulu Bilgilendirme Konferansı
- Ü.S.E.T.T. M.Y.O. Öğrencilerinin Konya Gezisi
- Meslek Yüksekokulumuzda Yönetim Gözden Geçirme Toplantısı Yapıldı
- Yangın Güvenliği ve Koruma Teknikleri Eğitimi
- Sınav Kaygısı ve Stresle Başa Çıkma Konulu Söyleşi