Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Turizm Meslek Yüksekokulu, turizm eğitimini sektör deneyimiyle birleştiren etkinliklerine devam ediyor. Turizm ve Otel İşletmeciliği ile Aşçılık Programı öğrencilerine yönelik Yiyecek ve İçecek Servisi dersi kapsamında, bölgemizin önde gelen fine dining restoranlarından Mill Local ekibi okulumuzu ziyaret etti.
Etkinliğe Restoran ve Mutfak Ekiplerinden Murat Güzel, Kadir Şahin, Alibeke Semerci, Mürsel Tiftik, Ömer Hakan Şenol ve Ahmet Macit katıldı. Öğrenciler, restoranın kuruluş hikâyesi, Anadolu mutfak kültürünü modern tekniklerle birleştirme anlayışı, mutfak ve servis yönetimi, misafir ilişkileri ve servis standartları hakkında profesyonellerden bilgi alma fırsatı buldu.
Katılımcılar, sektörde kariyer yapmak isteyen öğrencilere önemli tavsiyelerde bulunarak servis alanında profesyonelliğin püf noktalarını paylaştı.
ÜSETT MYO olarak sektörel iş birliklerini ve uygulamalı öğrenme fırsatlarını artırmaya devam edeceğiz. Mill Local ekibine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.



- ÜSETT MYO Öğrencilerinden Sektör Odaklı Teknik Gezi
- Mill Local Ekibi ÜSETT MYO’da Öğrencilerle Buluştu
- Kapadokya’nın Şefleri ÜSETT MYO'da Genç Aşçılarla Buluştu
- Turist Rehberliği 2. Sınıf Öğrencilerinden Niğde Uygulama Gezisi
- Rektör Aktekin, “Gastro Antalya 2025” Şampiyonlarını Makamında Kabul Etti
- Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Turizm Meslek Yüksekokulu’nda Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
- ÜSETT MYO’da Bulgaristan’daki Turizm Sektörüne Yönelik Kariyer Söyleşisi Düzenlendi
- Kültür ve Turizm Kulübü'nden Toprağa Kök Salan Anlamlı Etkinlik: Geleceğe Nefes, Geleceğe Miras
- ÜSETT MYO Turist Rehberliği Programı Öğrencilerinden Çorum’a Uygulama Gezisi
- NTSO-ÜRGÜP TSO-ÜSETT MYO Protokol Yürütme Kurulu’dan Ziyaretler...