Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Rektörü Prof. Dr. Semih Aktekin, “Gastro Antalya 2025” yarışmasında önemli bir başarıya imza atan Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Turizm Meslek Yüksekokulu (ÜSETT MYO) Aşçılık Bölümü öğrencilerini makamında kabul ederek tebrik etti.
Ziyarete; ÜSETT MYO Müdürü Doç. Dr. Lokman Tanrıkulu, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Serkan Zaro ve Öğr. Gör. Meliha Şule Akgür ile Öğr. Gör. M. Doğan Kamış, Öğr. Gör. Dr. Özlem Başar, Öğr. Gör. Sevinç Alkan, Yüksekokul Sekreteri Müslüm Gök ve ödül alan öğrenciler katıldı.
Ziyarette öğrencilerin elde ettikleri derecelerin, yalnızca üniversiteyi değil, Nevşehir’i ve Türkiye’yi gastronomi alanında uluslararası düzeyde temsil ettiğine dikkat çeken Rektör Aktekin, öğrencilerin emek, disiplin ve yoğun bir hazırlık sürecinin ürünü olarak bu başarıya ulaştığını vurguladı. Öğrencilerin sahadaki performanslarının, üniversitenin eğitim kalitesinin güçlü bir yansıması olduğuna değinen Aktekin, bu başarıların hem üniversiteyi hem de ülkeyi gururlandırdığını ifade etti.
Rektör, öğrencilerin mesleki gelişimlerinin desteklenmesinin önemine de dikkat çekerek, gastronomi alanında donanımlı, yenilikçi ve uluslararası standartlara uygun genç şeflerin yetişmesinin NEVÜ’nün öncelikli hedefleri arasında yer aldığını belirtti. Öğrencilere ve danışmanlarına, gelecekteki çalışmalarında her türlü desteği vermeye devam edeceklerini de sözlerine ekledi.
NEVÜ ÜSETT MYO Aşçılık Bölümü Öğrencilerinden Uluslararası Başarı: 1.’lik kupası ve 7 madalya
NEVÜ Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Turizm Meslek Yüksekokulu (ÜSETT MYO) Aşçılık Bölümü öğrencileri “Gastro Antalya 2025” yarışmasına katılarak 1.’lik kupası ve 7 madalya kazandı.
25’ten fazla ülkeden 4 binin üzerinde katılımcı yarıştığı Uluslararası GastroAntalya Mutfağın Yıldızları Buluşması’na NEVÜ’yü temsilen ÜSETT MYO Aşçılık Bölümü öğrencileri; Muhammet Yusuf Tantaş, Simay Güllü, Ceylin Yeniacun, Aslı Güneş Parmak katıldı. Öğr. Gör. M. Doğan Kamış danışmanlığında yarışmaya katılarak 3 farklı dalda yarıştı. NEVÜ’lü öğrenciler, “Üniversiteler Arası Modern Türk Mutfağı” kategorisinde (ekip yarışması) 1.’lik kupası ve 3 altın madalya, “En İyi Üniversite” kategorisinde (ekip yarışması) 3 bronz ve “Üniversiteler Arası En İyi Tatlı” kategorisinde ise 1 bronz madalya kazanarak en iyiler arasında yer aldı.




- Rektör Aktekin, “Gastro Antalya 2025” Şampiyonlarını Makamında Kabul Etti
- Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Turizm Meslek Yüksekokulu’nda Danışma Kurulu Toplantısı Gerçekleştirildi
- ÜSETT MYO’da Bulgaristan’daki Turizm Sektörüne Yönelik Kariyer Söyleşisi Düzenlendi
- Kültür ve Turizm Kulübü'nden Toprağa Kök Salan Anlamlı Etkinlik: Geleceğe Nefes, Geleceğe Miras
- ÜSETT MYO Turist Rehberliği Programı Öğrencilerinden Çorum’a Uygulama Gezisi
- NTSO-ÜRGÜP TSO-ÜSETT MYO Protokol Yürütme Kurulu’dan Ziyaretler...
- ÜSETT MYO’da Turizm ve Otel İşletmeciliği ile Aşçılık Programı Öğrencilerine Oryantasyon ve Tanıtım Etkinlikleri Düzenlendi
- Kültür ve Turizm Kulübü, NEVÜ Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Etkinliğinde Yerini Aldı
- NTSO-ÜRGÜP TSO-ÜSETT MYO Protokol Yürütme Kurulu toplantısı gerçekleştirildi
- Dünya Turizm Günü ÜSETT’de coşkuyla kutlandı