Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Turizm Fakültesi tarafından, "21–27 Mayıs Türk Mutfağı Haftası" etkinlikleri çerçevesinde bu yıl 7’ncisi düzenlenen Geleneksel Limonata Şenliği renkli görüntülere sahne oldu.
Etkinliğe Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (ÜSETT MYO) olarak Öğretim Görevlilerimiz ve öğrencilerimizin birlikte hazırladığı irmik helvası ikramıyla katkı sağladık. Türk mutfağının köklü tatlı geleneklerinden biri olan irmik helvası, katılımcılar tarafından büyük beğeniyle karşılandı.
ÜSETT MYO olarak geleneksel mutfak kültürümüzün yaşatılması ve öğrencilerimizin bu değerleri uygulamalı olarak deneyimlemesi amacıyla bu tür etkinliklerde aktif rol almaya devam ediyoruz.
Geleneksel lezzetlerimizin tanıtımına katkı sunan etkinlikte emeği geçen tüm akademik ve idari personelimize ile öğrencilerimize teşekkür ederiz.
- Hayat Boyu Öğrenme ve İş Birliği Toplantısı
- ÜSETT MYO’da Müdürlük Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi
- Mezuniyet Törenimiz
- NEVÜ USETTMYO Aşçılık Programı Öğrencilerinden Soğuk Hava Deposu Ziyareti
- Müzeler Haftası’nda Kapadokya’nın Kültürel Hafızası Öğrencilerle Buluştu
- ÜSETT MYO’dan Türk Mutfağı Haftası’na Tatlı Dokunuş: Geleneksel Limonata Şenliği’ne İrmik Helvasıyla Katkı
- Öğrenci-Sektör Buluşması Etkinliği
- Öğretim Görevlisi Mehmet BÜYÜKATA emekliliğe ayrıldı.
- Aşçılık Öğrencilerine Uygulamalı Kasaplık Eğitimi
- "Yangın Eğitimi” ile Yangın ve Deprem Tatbikatı.