...

Ürgüp Sebahat ve Erol TOKSÖZ Turizm Meslek Yüksekokulu

2024 - YKS İle Üniversitemize Yerleşen Adayların Kesin Kayıt İşlemleri
15/08/2024

2024 - YKS İLE ÜNİVERSİTEMİZE YERLEŞEN ADAYLARIN KESİN

KAYIT İŞLEMLERİ

 

Üniversitenizi kazandım nasıl kayıt yaptırabilirim?

Üniversitemize 2024-YKS ile kayıt hakkı kazanan adayların kayıt işlemlerini;

Üniversitemize kayıtlar 19-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında yapılacaktır. 19-21 Ağustos 2024 tarihleri arasında öğrencilerimiz e-devlet (https://www.turkiye.gov.tr/ ) üzerinden kayıtlarını online olarak yapabileceklerdir. E-devlet üzerinden Üniversitemize kaydını yapamayanlar ise 19-23 Ağustos 2024 tarihleri arasında şahsen veya kanuni temsilcileri aracılığı ile Üniversitemiz Akademik birimlerinde mesai bitimine kadar yapabilecektir. 

Bu adrese E-Devlet şifresi ile girerek, ‘E-Hizmetler’ sekmesinden açılacak sayfanın sonunda yer alan ‘Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’ başlığı altındaki ‘Üniversite E-Kayıt’ sekmesinden kayıt işlemlerini tamamlayabilirler. Kayıt işleminden sonra mutlaka kayıt yapıldığına dair belge alınmalıdır.

E-Kayıt Yaptırarak Üniversitenize kayıt oldum şahsen gelerek evrak teslim etmeme gerek var mı?

Bu yöntemle kayıt işlemini tamamlayan öğrencilerin Üniversitemize kayıtlarla ilgili olarak gelmelerine veya herhangi bir belge getirmelerine gerek yoktur.

E-Devlet Şifremi Nereden alabilirim?

E-devlet şifresi, şahsen başvuru ile üzerinde T.C. Kimlik Numara’sının bulunduğu fotoğraflı kimlik (nüfus cüzdanı, pasaport veya ehliyet) ibraz edilerek yurt içinde PTT Merkez Müdürlükleri’nden veya yetkili şubelerinden alınabilir. 

Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Turizm Meslek Yüksekokulu

0 384 341 44 21

urgupmyo@nevsehir.edu.tr

Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Turizm Meslek Yüksekokulu, Fatih Mahallesi 12.Cad. No:9 ÜRGÜP/ NEVŞEHİR