...

Ürgüp Sebahat ve Erol TOKSÖZ Turizm Meslek Yüksekokulu

Profesyonel Bıçak Eğitimi
07/03/2024

6 Mart Çarşamba  Saat: 13.00 da okulumuz büyük anfi salonunda  aşçılık programı öğrencilerimize Pirge Akademi Kurumsal eğitim Uzmanı sayın fırat Erbil tarafından "Profesyonel Bıçak Eğitimi" verilmiştir. Eğitim kapsamında; Bıçak Üretim Teknolojisi, Profesyonel Mutfaklarda Kullanılan Temel Bıçaklar, Bıçak Anatomisi ve Bıçak Tutuş Şekli, Şef Bıçakları & Et Bıçakları, Endüstriyel Bıçaklar, Masatlama Tekniği, Pastacılık Ekipmanları, Bıçak Seçimindeki Önemli Noktalar, Bıçak Bakımındaki Önemli Noktalar, Mutfakta Güvenli Bıçak Kullanımı, Uluslararası Doğrama Teknikleri, HACCP & Renk Kodları, Neden Profesyoneller Pirge’yi Tercih Ediyor başlıklı konularda kapsamlı bilgiler verilmiştir. Aşçılık programı öğrencilerimiz seminere yoğun katılım göstermişlerdir. Ödüülü sorulara doğru cevaplar veren öğrencilerimize Pirge firmesı tarafından bıçak hediye edilmiştir. Semineri düzenleyen ve sunan sayın Fırat Erbil'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.