6 Mart Çarşamba Saat: 13.00 da okulumuz büyük anfi salonunda aşçılık programı öğrencilerimize Pirge Akademi Kurumsal eğitim Uzmanı sayın fırat Erbil tarafından "Profesyonel Bıçak Eğitimi" verilmiştir. Eğitim kapsamında; Bıçak Üretim Teknolojisi, Profesyonel Mutfaklarda Kullanılan Temel Bıçaklar, Bıçak Anatomisi ve Bıçak Tutuş Şekli, Şef Bıçakları & Et Bıçakları, Endüstriyel Bıçaklar, Masatlama Tekniği, Pastacılık Ekipmanları, Bıçak Seçimindeki Önemli Noktalar, Bıçak Bakımındaki Önemli Noktalar, Mutfakta Güvenli Bıçak Kullanımı, Uluslararası Doğrama Teknikleri, HACCP & Renk Kodları, Neden Profesyoneller Pirge’yi Tercih Ediyor başlıklı konularda kapsamlı bilgiler verilmiştir. Aşçılık programı öğrencilerimiz seminere yoğun katılım göstermişlerdir. Ödüülü sorulara doğru cevaplar veren öğrencilerimize Pirge firmesı tarafından bıçak hediye edilmiştir. Semineri düzenleyen ve sunan sayın Fırat Erbil'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.
- Çorum Uygulama Gezisi
- Oryantasyon Eğitimleri
- Sektör-Öğrenci Buluşması Etkinliği
- “Kapadokya Güzel Atlar Diyarı mıdır?” Konulu Konferans
- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nden "Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz" Konulu Bilgilendirme Konferansı
- Profesyonel Bıçak Eğitimi
- ÜSET MYO'da Fidanlar Toprakla Buluştu
- NEVÜ ÜSETTMYO Öğrencileri “KADES” Uygulaması Hakkında Bilgilendirildi
- Yangın Güvenliği ve Koruma Teknikleri Eğitimi
- Aşçılık programı Öğrencilerimizin Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi
- AŞÇILIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZDEN DEPREMZEDELERE DESTEK
- NEVÜ ÜSETTMYO Öğrencileri “KADES” Uygulaması Hakkında Bilgilendirildi
- Aşçılık Programı Öğrencileri Teknik Gezisi
- Hattuşa Kenti Gezisi
- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nden "El Ele Güvenli Gelecek" Konulu Bilgilendirme Konferansı