6 Mart Çarşamba Saat: 13.00 da okulumuz büyük anfi salonunda aşçılık programı öğrencilerimize Pirge Akademi Kurumsal eğitim Uzmanı sayın fırat Erbil tarafından "Profesyonel Bıçak Eğitimi" verilmiştir. Eğitim kapsamında; Bıçak Üretim Teknolojisi, Profesyonel Mutfaklarda Kullanılan Temel Bıçaklar, Bıçak Anatomisi ve Bıçak Tutuş Şekli, Şef Bıçakları & Et Bıçakları, Endüstriyel Bıçaklar, Masatlama Tekniği, Pastacılık Ekipmanları, Bıçak Seçimindeki Önemli Noktalar, Bıçak Bakımındaki Önemli Noktalar, Mutfakta Güvenli Bıçak Kullanımı, Uluslararası Doğrama Teknikleri, HACCP & Renk Kodları, Neden Profesyoneller Pirge’yi Tercih Ediyor başlıklı konularda kapsamlı bilgiler verilmiştir. Aşçılık programı öğrencilerimiz seminere yoğun katılım göstermişlerdir. Ödüülü sorulara doğru cevaplar veren öğrencilerimize Pirge firmesı tarafından bıçak hediye edilmiştir. Semineri düzenleyen ve sunan sayın Fırat Erbil'e teşekkürlerimizi sunuyoruz.
- NTSO-ÜRGÜP TSO-ÜSETT MYO Protokol Yürütme Kurulu toplantısı gerçekleştirildi
- Dünya Turizm Günü ÜSETT’de coşkuyla kutlandı
- ÜSETT Turizm MYO’da Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümünün Yeni Öğrencileri İçin Oryantasyon Programı Düzenlendi
- ÜSETT MYO’da 2025-2026 Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
- Hayat Boyu Öğrenme ve İş Birliği Toplantısı
- ÜSETT MYO’da Müdürlük Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi
- Mezuniyet Törenimiz
- NEVÜ USETTMYO Aşçılık Programı Öğrencilerinden Soğuk Hava Deposu Ziyareti
- Müzeler Haftası’nda Kapadokya’nın Kültürel Hafızası Öğrencilerle Buluştu
- ÜSETT MYO’dan Türk Mutfağı Haftası’na Tatlı Dokunuş: Geleneksel Limonata Şenliği’ne İrmik Helvasıyla Katkı