AŞÇILIK PROGRAMI ÖĞRENCİLERİ İÇİN DERS KAYITLARI İLE İLGİLİ ÖNEMLİ HATIRLATMA
04/02/2023
2022-2023 Bahar Yarıyılında ders kaydı yapacak olan Aşçılık Programı öğrencileri; Dünya Mutfakları, Ziyafet Mutfağı ve Pişirme yöntemleri-II dersleri şubelere bölüneceğinden, ders kaydı aşamasında öğrenci numaralarının son rakamına göre şube seçimi yapmaları gerekmektedir.
Buna göre belirtilen dersler öğrencilerin ders seçim ekranında A şubesi ve B şubesi şeklinde iki ders olarak görüneceğinden, öğrenci numarasının son rakamı tek sayı olan (1-3-5-7-9) öğrenciler A şubesi yazan dersi, öğrenci numarasının son rakamı çitf sayı olan (0-2-4-6-8) öğrenciler B şubesi yazan dersi seçmelidir.
Önemle Duyurulur.
DUYURULAR
- AZAMİ ÖĞRENİM SÜRESİ SONUNDA VERİLEN EK SINAV HAKKI DUYURUSU
- Aşçılık Programı Sarf Malzeme ve Araç-Gereç Ücretleri Değişikliği Hakkında Bilgilendirme
- 2024-2025 BAHAR DÖNEMİ TEK DERS SINAVLARI
- 2024-2025 Akademik Yılı Genel Mezuniyet Töreni
- NEVÜ Bilim İletişimi Ofisi Açılış Töreni ve İlk ‘Bilim Kafe’ Etkinliği
- 2024-2025 Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınav Programları
- Yaz Döneminde Staj Yapacak Öğrencilerin Yapacakları İş Ve İşlemler
- 2024-2025 Bahar Yarıyılı Final Sınav Programları
- Mezuniyet Töreni İçin Kep ve Cübbe Dağıtımı
- Kampüs Pazarı Etkinliği