Gastronomi alanında ülkemizin en önde gelen isimlerinden, Ajwa Cappadocia ve Ajwa İstanbul Otellerinin Yiyecek İçecek Direktörü ve aynı zamanda "Yaşayan Mutfak" akımının kurucusu Chef Hüseyin Bölük üniversitemizde öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştirdi.
Herşey dahil konseptine ve bilinçsiz tüketime bir tepki olarak başlattığı, recreative bir gastronomik akım olarak tanımladığı "Yaşayan Mutfak" akımını kuran ve marka patentini alan, aynı isimle Türkçe ve İngilizce siteler kuran şef Bölük youtube başta olmak üzere tüm sosyal medya kanallarında kendi kurduğu ve misafirleri mutfağın bir parçası yapmayı amaçlayan "Yaşayan Mutfak" akımını dünyaya tanıtmaya çalışmaktadır. Bu kapsamda yaptığı uygulamalar ve bu uygulamaların önemi hakkında öğrencilerimizi aydınlatan Chef Hüseyin Bölük'e sonsuz teşekkürler.
- Hayat Boyu Öğrenme ve İş Birliği Toplantısı
- ÜSETT MYO’da Müdürlük Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi
- Mezuniyet Törenimiz
- NEVÜ USETTMYO Aşçılık Programı Öğrencilerinden Soğuk Hava Deposu Ziyareti
- Müzeler Haftası’nda Kapadokya’nın Kültürel Hafızası Öğrencilerle Buluştu
- ÜSETT MYO’dan Türk Mutfağı Haftası’na Tatlı Dokunuş: Geleneksel Limonata Şenliği’ne İrmik Helvasıyla Katkı
- Öğrenci-Sektör Buluşması Etkinliği
- Öğretim Görevlisi Mehmet BÜYÜKATA emekliliğe ayrıldı.
- Aşçılık Öğrencilerine Uygulamalı Kasaplık Eğitimi
- "Yangın Eğitimi” ile Yangın ve Deprem Tatbikatı.