Gastronomi alanında ülkemizin en önde gelen isimlerinden, Ajwa Cappadocia ve Ajwa İstanbul Otellerinin Yiyecek İçecek Direktörü ve aynı zamanda "Yaşayan Mutfak" akımının kurucusu Chef Hüseyin Bölük üniversitemizde öğrencilerle bir söyleşi gerçekleştirdi.
Herşey dahil konseptine ve bilinçsiz tüketime bir tepki olarak başlattığı, recreative bir gastronomik akım olarak tanımladığı "Yaşayan Mutfak" akımını kuran ve marka patentini alan, aynı isimle Türkçe ve İngilizce siteler kuran şef Bölük youtube başta olmak üzere tüm sosyal medya kanallarında kendi kurduğu ve misafirleri mutfağın bir parçası yapmayı amaçlayan "Yaşayan Mutfak" akımını dünyaya tanıtmaya çalışmaktadır. Bu kapsamda yaptığı uygulamalar ve bu uygulamaların önemi hakkında öğrencilerimizi aydınlatan Chef Hüseyin Bölük'e sonsuz teşekkürler.





- ÜSETT MYO’da Bulgaristan’daki Turizm Sektörüne Yönelik Kariyer Söyleşisi Düzenlendi
- Kültür ve Turizm Kulübü'nden Toprağa Kök Salan Anlamlı Etkinlik: Geleceğe Nefes, Geleceğe Miras
- ÜSETT MYO Turist Rehberliği Programı Öğrencilerinden Çorum’a Uygulama Gezisi
- NTSO-ÜRGÜP TSO-ÜSETT MYO Protokol Yürütme Kurulu’dan Ziyaretler...
- ÜSETT MYO’da Turizm ve Otel İşletmeciliği ile Aşçılık Programı Öğrencilerine Oryantasyon ve Tanıtım Etkinlikleri Düzenlendi
- Kültür ve Turizm Kulübü, NEVÜ Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Etkinliğinde Yerini Aldı
- NTSO-ÜRGÜP TSO-ÜSETT MYO Protokol Yürütme Kurulu toplantısı gerçekleştirildi
- Dünya Turizm Günü ÜSETT’de coşkuyla kutlandı
- ÜSETT Turizm MYO’da Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümünün Yeni Öğrencileri İçin Oryantasyon Programı Düzenlendi
- ÜSETT MYO’da 2025-2026 Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi