Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) mezunlarından Hasan Biltekin, eğitim-öğretim dönemi boyunca elde ettiği başarılarını MasterChef Türkiye programında da sürdürmeye devam ediyor.
2017-2019 yılları arasında Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Turizm Meslek Yüksekokulu Aşçılık Bölümü öğrencisi olan Hasan Biltekin, öğrencilik dönemi süresince Aşçılık Takım Kaptanlığı yapmış ve çeşitli yarışmalara katılarak okulumuzu temsil etmişti. Ön lisans eğitimi boyunca Antalya, Alanya, Fethiye, İstanbul ve Gaziantep gibi şehirlerde düzenlenen hem ulusal hem de uluslararası birçok yarışmaya katılan Biltekin, 15’e yakın altın madalyanın sahibi oldu.
Aşçılıkla lise öğreniminde tanışan ve Kapadokya Bölgesi’nin bilinen köklü otellerinden birinde pastacı olarak çalışmaya başlayan Biltekin, Şef Duygu Tuğcu gibi ünlü pastacılardan eğitim aldı. Hem öğrencilik döneminde hem de mezun olduktan sonra bölgenin en iyi otel ve restoranlarında çalışan ve çeşitli workshoplar veren Biltekin, yarışmaya katılmadan önce Nevşehir Belediye Spor Kulübü’nde aşçıbaşı olarak çalıştı.
MasterChef Türkiye Programına ikinci defa katılan Hasan Biltekin, tüm elemeleri başarı ile geçerek 16 kişilik ana kadroya girmeyi başardı.
Başarı grafiğini hiç düşürmeden giderek artırmaya devam eden Biltekin’e Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi olarak başarılarının devamını diliyoruz.
- Hayat Boyu Öğrenme ve İş Birliği Toplantısı
- ÜSETT MYO’da Müdürlük Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi
- Mezuniyet Törenimiz
- NEVÜ USETTMYO Aşçılık Programı Öğrencilerinden Soğuk Hava Deposu Ziyareti
- Müzeler Haftası’nda Kapadokya’nın Kültürel Hafızası Öğrencilerle Buluştu
- ÜSETT MYO’dan Türk Mutfağı Haftası’na Tatlı Dokunuş: Geleneksel Limonata Şenliği’ne İrmik Helvasıyla Katkı
- Öğrenci-Sektör Buluşması Etkinliği
- Öğretim Görevlisi Mehmet BÜYÜKATA emekliliğe ayrıldı.
- Aşçılık Öğrencilerine Uygulamalı Kasaplık Eğitimi
- "Yangın Eğitimi” ile Yangın ve Deprem Tatbikatı.