Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi (NEVÜ) Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (ÜSET MYO) Aşçılık Programı öğrencileri, 29 Şubat- 1 Mart 2020 tarihlerinde düzenlenen Türkiye’nin en prestijli şeflerinin jüri üyesi olduğu “İstanbul Culinary Cup 2020” yarışmasında toplamda 8 madalya kazanarak, önemli bir başarı elde etti.
İstanbul Kongre Merkezi’nde bu yıl dokuzuncusu düzenlenen Uluslararası “İstanbul Culinary Cup 2020” yarışmasına, 50 üniversiteden 1000 yarışmacı katılım gösterdi. Yarışmaya, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesini temsilen, Ürgüp Kaymakamlığı ve NEVÜ Genel Sekreterliği’nin katkılarıyla Öğr. Gör. Osman Özer koordinatörlüğünde ÜSET MYO Aşçılık programı öğrencilerinden Cemre Manaz, Beyza Çiftçi, Hatice Asel Bodur, Sima Özdemir, İsmail Has ve İsmail Duran katıldı.
Birbirinden zorlu dokuz kategoriden oluşan yarışma sonunda; ÜSET MYO Aşçılık programı öğrencileri Hatice Asel Bodur 2 altın, Beyza Çiftçi 1 altın ve 1 merit, Cemre Manaz 1 gümüş, İsmail Duran 1 gümüş, Sima Özdemir 1 bronz ve İsmail Has 1 bronz madalya elde etti.
- Kültür ve Turizm Kulübü, NEVÜ Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Etkinliğinde Yerini Aldı
- NTSO-ÜRGÜP TSO-ÜSETT MYO Protokol Yürütme Kurulu toplantısı gerçekleştirildi
- Dünya Turizm Günü ÜSETT’de coşkuyla kutlandı
- ÜSETT Turizm MYO’da Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümünün Yeni Öğrencileri İçin Oryantasyon Programı Düzenlendi
- ÜSETT MYO’da 2025-2026 Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
- Hayat Boyu Öğrenme ve İş Birliği Toplantısı
- ÜSETT MYO’da Müdürlük Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi
- Mezuniyet Törenimiz
- NEVÜ USETTMYO Aşçılık Programı Öğrencilerinden Soğuk Hava Deposu Ziyareti
- Müzeler Haftası’nda Kapadokya’nın Kültürel Hafızası Öğrencilerle Buluştu