“Masterchef Türkiye” yarışması ile geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başaran Dünyaca ünlü şef Hazer Amani, Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulunun davetlisi olarak üniversitemizde “Sosyal Medyanın Gastronomi Kültüründeki Yeri” konulu bir söyleşi gerçekleştirdi. Söyleşiye Turizm Fakültesi Gastronomi Bölümü öğrencileri, ÜSET MYO Aşçılık programı öğrencileri ve Ürgüp Kılıçarslan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri dinleyici olarak katıldı.
Öğr. Gör. Osman Özer’in moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşide Şef Hazer Amani, öncelikle aşçılık ve gastronomi bölümü öğrencilerine kariyer geçmişini anlatarak, mutfak endüstrisinde öğrencileri bekleyen fırsatlardan söz etti. Söyleşinin devamında sosyal medyanın gastronomi kültürünün gelişmesindeki yeri ve öneminden bahseden Amani, öğrencilerin gelecekte mesleğine bağlı, işini severek yapan bireyler olmaları gerektiği, sosyal medyayı doğru ve yerinde kullanarak da başarılı bir kariyer serüveni geçirebileceklerini iletti.
Söyleşinin ardından Ünlü Şef, Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu Uygulama Mutfağında Aşçılık Programı öğrencileriyle buluşarak, öğrencilere iki saat boyunca uygulama eğitimi verdi. Uygulama eğitimi kapsamında mutfak deneyimlerini öğrencilerle paylaşan Amani’ye, Aşçılık programı öğrencileri yoğun ilgi gösterdi.
Gerçekleştirilen söyleşi ve uygulama eğitiminin sonunda Şef Hazer Amani’ye Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Aziz Gökhan Özkoç tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.
- Kültür ve Turizm Kulübü, NEVÜ Öğrenci Kulüpleri Tanıtım Etkinliğinde Yerini Aldı
- NTSO-ÜRGÜP TSO-ÜSETT MYO Protokol Yürütme Kurulu toplantısı gerçekleştirildi
- Dünya Turizm Günü ÜSETT’de coşkuyla kutlandı
- ÜSETT Turizm MYO’da Seyahat Turizm ve Eğlence Hizmetleri Bölümünün Yeni Öğrencileri İçin Oryantasyon Programı Düzenlendi
- ÜSETT MYO’da 2025-2026 Akademik Genel Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi
- Hayat Boyu Öğrenme ve İş Birliği Toplantısı
- ÜSETT MYO’da Müdürlük Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi
- Mezuniyet Törenimiz
- NEVÜ USETTMYO Aşçılık Programı Öğrencilerinden Soğuk Hava Deposu Ziyareti
- Müzeler Haftası’nda Kapadokya’nın Kültürel Hafızası Öğrencilerle Buluştu