Eğitim Gezisi (Gaziantep)
15/05/2018
Türkiye’ de yemek denilince akla ilk gelen şehirlerden biridir Gaziantep. Gaziantep zengin mutfağı yanında Türkiye’de kurulmuş ilk mutfak müzesine de sahiptir. Bu zengin mutfak kültürünü yerinde görmeleri için Aşçılık Programı öğrencilerimize Öğr. Gör. Mahmut Doğan KAMIŞ tarafından eğitim gezisi düzenlenmiştir. Bu gezinin gerçekleşmesinde büyük emekleri olan ustaların ustası Battal YILDIRIM’ a, Çelebioğlu Baklavacısı’na, Akşam Simit ve Katmer’ e, Türkan AÇIK başta olmak üzere tüm MUSEM (Gaziantep Mutfak Sanatları Müzesi) çalışanlarına çok teşekkür ederiz.
HABERLER
- Hayat Boyu Öğrenme ve İş Birliği Toplantısı
- ÜSETT MYO’da Müdürlük Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi
- Mezuniyet Törenimiz
- NEVÜ USETTMYO Aşçılık Programı Öğrencilerinden Soğuk Hava Deposu Ziyareti
- Müzeler Haftası’nda Kapadokya’nın Kültürel Hafızası Öğrencilerle Buluştu
- ÜSETT MYO’dan Türk Mutfağı Haftası’na Tatlı Dokunuş: Geleneksel Limonata Şenliği’ne İrmik Helvasıyla Katkı
- Öğrenci-Sektör Buluşması Etkinliği
- Öğretim Görevlisi Mehmet BÜYÜKATA emekliliğe ayrıldı.
- Aşçılık Öğrencilerine Uygulamalı Kasaplık Eğitimi
- "Yangın Eğitimi” ile Yangın ve Deprem Tatbikatı.