NEVÜ Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (NEVÜ ÜSET MYO) Aşçılık programı öğrencilerimiz Arnavutluk/Tiran’da düzenlenen “Alb Cook Fest 2018” yemek yarışmasından Avrupa Üçüncülüğü ile döndüler.
10 ülkeden 100’den fazla yarışmacının katıldığı “Alb Cook Fest 2018” yemek yarışmasına yüksekokulumuzu temsilen Öğr. Gör. Osman Özer’in koordinatörlüğünde Aşçılık Programı öğrencilerimiz Kübra Yıldırım, Özkan Öztürk ve İlknur Kapıcıoğlu katıldı. Öğrencilerimiz, bireysel ana yemek kategorisinde 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya, uluslararası takım kategorisinde ise Avrupa Üçüncülüğü (bronz madalya) elde ettiler.
Elde edilen uluslararası başarıdan dolayı memnuniyetini dile getiren NEVÜ ÜSET MYO Müdürü Dr. Öğr. Üy. Aziz Gökhan Özkoç, Öğr. Gör. Osman Özer ve yarışma ekibini makamında kabul etti. Özkoç, öğrencilerimizi başarılarından ötürü tebrik ederek, başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar Bağlı olmak üzere Ürgüp Kaymakamlığı’na, Dere Suit Otel’e ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na desteklerinden dolayı teşekkür etti.
- Hayat Boyu Öğrenme ve İş Birliği Toplantısı
- ÜSETT MYO’da Müdürlük Devir Teslim Töreni Gerçekleştirildi
- Mezuniyet Törenimiz
- NEVÜ USETTMYO Aşçılık Programı Öğrencilerinden Soğuk Hava Deposu Ziyareti
- Müzeler Haftası’nda Kapadokya’nın Kültürel Hafızası Öğrencilerle Buluştu
- ÜSETT MYO’dan Türk Mutfağı Haftası’na Tatlı Dokunuş: Geleneksel Limonata Şenliği’ne İrmik Helvasıyla Katkı
- Öğrenci-Sektör Buluşması Etkinliği
- Öğretim Görevlisi Mehmet BÜYÜKATA emekliliğe ayrıldı.
- Aşçılık Öğrencilerine Uygulamalı Kasaplık Eğitimi
- "Yangın Eğitimi” ile Yangın ve Deprem Tatbikatı.