NEVÜ Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu (NEVÜ ÜSET MYO) Aşçılık programı öğrencilerimiz Arnavutluk/Tiran’da düzenlenen “Alb Cook Fest 2018” yemek yarışmasından Avrupa Üçüncülüğü ile döndüler.
10 ülkeden 100’den fazla yarışmacının katıldığı “Alb Cook Fest 2018” yemek yarışmasına yüksekokulumuzu temsilen Öğr. Gör. Osman Özer’in koordinatörlüğünde Aşçılık Programı öğrencilerimiz Kübra Yıldırım, Özkan Öztürk ve İlknur Kapıcıoğlu katıldı. Öğrencilerimiz, bireysel ana yemek kategorisinde 1 altın, 1 gümüş ve 1 bronz madalya, uluslararası takım kategorisinde ise Avrupa Üçüncülüğü (bronz madalya) elde ettiler.
Elde edilen uluslararası başarıdan dolayı memnuniyetini dile getiren NEVÜ ÜSET MYO Müdürü Dr. Öğr. Üy. Aziz Gökhan Özkoç, Öğr. Gör. Osman Özer ve yarışma ekibini makamında kabul etti. Özkoç, öğrencilerimizi başarılarından ötürü tebrik ederek, başta Sayın Rektörümüz Prof. Dr. Mazhar Bağlı olmak üzere Ürgüp Kaymakamlığı’na, Dere Suit Otel’e ve Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı’na desteklerinden dolayı teşekkür etti.
- Çorum Uygulama Gezisi
- Oryantasyon Eğitimleri
- Sektör-Öğrenci Buluşması Etkinliği
- “Kapadokya Güzel Atlar Diyarı mıdır?” Konulu Konferans
- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nden "Terörü Hep Birlikte Durdurabiliriz" Konulu Bilgilendirme Konferansı
- Profesyonel Bıçak Eğitimi
- ÜSET MYO'da Fidanlar Toprakla Buluştu
- NEVÜ ÜSETTMYO Öğrencileri “KADES” Uygulaması Hakkında Bilgilendirildi
- Yangın Güvenliği ve Koruma Teknikleri Eğitimi
- Aşçılık programı Öğrencilerimizin Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi
- AŞÇILIK BÖLÜMÜ ÖĞRENCİLERİMİZDEN DEPREMZEDELERE DESTEK
- NEVÜ ÜSETTMYO Öğrencileri “KADES” Uygulaması Hakkında Bilgilendirildi
- Aşçılık Programı Öğrencileri Teknik Gezisi
- Hattuşa Kenti Gezisi
- Nevşehir İl Emniyet Müdürlüğü’nden "El Ele Güvenli Gelecek" Konulu Bilgilendirme Konferansı