...

Ürgüp Sebahat ve Erol TOKSÖZ Turizm Meslek Yüksekokulu

Engelsiz Kanatlar Projesi
19/01/2018

10 Ocak 2018 tarihinde Kapadokya’da gerçekleştirilen “Engelsiz Kanatlar Projesi” kapsamında düzenlenen organizasyonda özel insanlar, yamaç paraşütüyle uçmanın ve akrobasi şovlarını izlemenin keyfini yaşadı.

Üniversitemiz Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi, Ürgüp Sebahat ve Erol Toksöz Meslek Yüksekokulu ile Ürgüp, Göreme, Uçhisar belediyelerinin katkılarıyla gerçekleştirilen Engelsiz Kanatlar Projesi kapsamında Kapadokya’nın Çavuşin mevkiinde vinç kalkış sistemi yamaç paraşütüyle uçan öğrenciler, büyük heyecan yaşadı. Etkinlikte akrobasi paraşüt pilotu Ferdi Toy, milli serbest paraşütçü Cengiz Koçak ve Fransız sporcu Tomas Cattelain de özel insanlara gösteri sundu.

Organizasyonda bölgenin önde gelen iş adamları ve idarecileri ağırlanırken, Ahmet Köse, M. Kerem Erden, Tuğçe Şimşek başta olmak üzere 20 gönüllü öğrencimiz sorumluluk bilinci aşılamak adına önemli bir başarıya imza attı. Yerel ve ulusal basın organlarında yer bulan haberlerle okulumuzun ve bölgemizin imajına katkı sağlayan öğrencilerimizi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.